Sultan & Sultan / Case / Kraftstaden Filmer
Manus / Koncept / Idé

Personliga porträtt med glimten i ögat

Vi hjälpte Trollhättans Tomt att förvandlas till Kraftstaden Fastigheter Trollhättan. Bolaget ville bli mer synligt eftersom man som en av de viktigaste samhällsutvecklarna i staden tidigare jobbat i det tysta med att både förvalta skolor och förskolor samtidigt som man varit drivande i bl a förvandlingen och förnyelsen av de övergivna industritomter som finns runtom i Trollhättan.

Hur berättar man vad Kraftstaden gör och vilka man är på bästa sätt? Jo, man låter några av sina egna profiler komma till tals i personliga porträtt som andas lokal förankring och där det vardagliga och de breda visionerna får plats.

Den härlige driftteknikern Linus

Linus valde vi som representant för den förvaltande delen i Kraftstadens verksamhet. Han är koncentratet av Kraftstadens värderingar som noggrannhet, lojalitet och omhändertagande. Dessutom är han en riktig skön profil.

Se hela filmen här.

Janne får Trollhättan att växa

Janne är inte bara projektledare på Kraftstaden Fastigheter. Han är den engagerade och visionäre typen. Den som brinner för att utveckla Trollhättans attraktionskraft. Att se möjligheterna och leda sina projekt med kunskap om dåtiden, fingertoppskänsla för framtiden och ett osedvanligt klipp i steget. Därför passade det extra bra att han fick berätta sin historia för oss.

Se hela filmen om Janne.

Se alla filmer om Kraftstaden på vår YouTube-kanal eller läs mer om förvandlingen från Trollhättans Tomt till Kraftstaden Fastigheter.

Du känner dig sömnig och kroppen är tung som bly. När vi räknat till tre och knäpper med fingrarna kommer du att vakna upp och vilja bli kund hos oss. 1,2,3. Knäpp!