Miljömedvetna bilpooler på webben

Webb

Branding

Copy

Kund

Move About

Move About är ledande inom hållbara mobilitetstjänster. De erbjuder bilpooler med elbilar, elcyklar och elsparkcyklar till sina medlemmar. De hjälper också företag att optimera sin fordonsflotta samt levererar en komplett tjänst med bokningssystem, kundservice och fordonshantering. Noll utsläpp. Helt enkelt.

Från en föråldrad sajt

Move About hade inte gjort något med moveabout.se sedan 2009 och var i stort behov av en sajt som andades en modern och hållbar bilpoolslösning för privatpersoner och företag.

Tillsammans med Move About ringade vi in målgrupper och hur de förväntades använda sajten. Vi gjorde konkurrentanalyser, såg över den övergripande grafiska känslan innan vi satte igång med arbetet med wireframes, skisser och till slut kod. Detta för att kunna leda kunden att enklare hitta den information de behöver och boka en elbil.

Nya Moveabout.se publicerades i november 2019, lagom till eCarExpo på Svenska Mässan i Göteborg. Och vårt arbete fortsätter genom löpande underhåll.

En världsunik app

Move About har en helt unik applösning där deras bokningssystem hittar det bästa fordonet baserat på position, laddnivå och tillgänglighet. Och med hjälp av appens API byggde vi en publik karta där man lätt kan hitta sin närmsta elbilspool och vad de innehåller. Allt för att underlätta för kunden.

Gå till moveabout.se

Förenklingsbyrån.

Sultan & Sultan

Mölndalsvägen 40

412 63 Göteborg

Copyright © 2024. Sultan & Sultan.