Sultan & Sultan / Case / Picadeli utbildningsfilm
Animation / Koncept / Idé

Handhållen utbildning för butikspersonal

Picadeli är en riktig framgångssaga. Det är inte länge sedan den där gången då man först testade konceptet i en matbutik i Trollhättan. En vagn med olika ingredienser där kunderna själva kunde komponera sin lunchsallad. Tio år senare är Picadeli ett miljardföretag som gjort succé inte bara i Sverige, utan stora delar av Europa. En av nycklarna, när så många kunder dagligen väljer en sallad från Picadeli, är såklart att maten håller högsta kvalitet och hanteras på rätt sätt.

I matbutiker är det ofta hög omsättning på personal. För att ge alla butiksanställda som hanterar Picadelis produkter lättförståeliga instruktioner vad som krävs arbetade vi fram en animerad utbildningsfilm som hjälper till att hålla Picadeli-disken fräsch, påfylld och säker på alla ställen där Picadeli finns. Filmen har i nuläget språkanpassats till fem olika marknader.

Kund Picadeli

Du känner dig sömnig och kroppen är tung som bly. När vi räknat till tre och knäpper med fingrarna kommer du att vakna upp och vilja bli kund hos oss. 1,2,3. Knäpp!