Hitta kärnan.

Vi som jobbar på Sultan & Sultan har varit med ett tag. De senaste 15 åren har vi jobbat på meriterade byråer och samlat mängder med erfarenhet av allt från globala kunder som Husqvarna och Burger King till extremt lokala kunder som Spettekaksbageriet. Det vi har lärt oss är att kunder må vara otroligt olika, i storlek, i sitt produkterbjudande eller branschstruktur, men i de flesta fallen är utmaningen i stort sett likadan. Att vara tydlig och enkel i sitt erbjudande för att göra det mer lättsålt.

Och det är just det vi hjälper dig med på förenklingsbyrån Sultan & Sultan.

Vi sorterar informationen och vaskar fram det viktiga. Vi hjälper dig hitta kärnan i din kommunikation och ta fram rätt åtgärder för att förmedla den. Det som i slutändan ska synas i ditt bokslut eller resultatmätning.

Vi bits inte. Och kostar lite mindre.

Alla är välkomna till oss (om det inte handlar om uppenbara skumraskaffärer eller etiskt oförsvarbara verksamheter). Det gäller både vana reklamköpare och mindre företag eller medelstora företag som kanske tycker att ”vi borde satsa på att anlita en reklambyrå, men det verkar dyrt och lite farligt”. Ni behöver inte alls vara rädda för att kontakta eller jobba med oss. Vi gör alltid det bästa möjliga med de medel som finns tillgängliga.

Då är det förmodligen ett extra plus att vi med låga fasta omkostnader och en flexibel organisation kan erbjuda lägre priser för våra tjänster.

Förenkla eller underlätta. Du väljer.

I vårt förenklingskoncept ingår att också underlätta för de kunder som redan vet vad som ska göras men inte vet hur. Grafisk produktion, textproduktion och sådana saker som behöver en sista översyn för att vara hela och rena när de möter målgruppen är också något som vi gör med säker hand.

Varumärkespositionering

Vilken är ditt företags själ och identitet? Hur ska du vara för att inte vara som din konkurrenter? Det tar vi reda på och jobbar fram en plan, ett koncept, för tillsammans med dig.

Webb

Vi designar och kodar snygga och funktionella webbplatser eller kampanjwebbar från scratch eller uppdaterar befintliga. Vi jobbar gärna i WordPress men levererar på flera tekniska plattformar. Sökmotoroptimering och webbcopy hjälper vi också gärna till med.

Print

Visst tar det digitala över mer och mer. Men precis som att träffa andra människor på riktigt ger en tryckt broschyr, en katalog, en presentation, skylt eller en bra annons något mer, något som är lättare att ta på. Känseln skapar känslor.

Idé & koncept

Vilken är den röda tråden i det ditt företag säger och lovar på marknaden? Vi tar fram en riktning som kommunikationen kan bygga kring. Och hjälper dig att utveckla den över tid, om du vill.

Copywriting

Förstår folk vad du menar? Det du säljer kan på alla sätt vara fantastiskt. Men lyckas du inte förklara det på ett tydligt och övertygande sätt kommer många att missa det. En text som lyfter ditt budskap får den som ska höra att lyssna.

Grafisk design

Hur ser ditt företag ut rent visuellt? Hur tar din produktförpackning för sig i hyllan? Vi klär företags och produkters identitet med en passande stil och ser till att den blir igenkänd där den befinner sig.

Film & Rörligt

I vår studio får både det ena och det andra liv. Allt från en logotyp som gör sig bättre i rörlig form till hela animerade filmproduktioner gjorda från grunden. Om du föredrar vanlig hederlig film producerar vi också det.

Originalproduktion

Ibland behöver man bara hjälp med det allra sista. Att lägga sakerna till rätta, finputsa och se till att det som ska gå i tryck, upp på webben eller på TV har rätt utseende och format för att visa sig från sin allra bästa sida.